divendres, 20 de febrer del 2009

Enmig del desastre neoliberal, una dòsi d'optimisme: El poble torna a guanyar a Venezuela!

El sol fet de pensar com estan de nerviosos i cabrejats els ianquis i els seus còmplices amb la nova victòria de la revolució bolivariana em posa catxondo, ho reconec. L' hiper-mega-dictador Chávez, que ha fet més consultes que tots els països d'Amèrica Llatina junts, ha tornat a convèncer el poble de votar a favor del procés revolucionari veneçolà. Enmig del desastre capitalista i del pessimisme que envaeix aquells que volem un món socialista, Venezuela és motiu de joia.

I d'acord: Chávez potser té tics populistes i hi ha algunes contradiccions que són motiu de crítica per part de sectors del mateix PSUV. És igual. Tal i com està el món no estem per posar-nos tiquis miquis com si fossim anarquistes. El pensament dèbil i el politicorrectisme malentès només porten a perestoikes que converteixen els països en prostíbuls perquè hi puguin anar polítics mallorquins. I clar, un cop allà tothom vol repetir i la visa treu fum!
En fi, que visca Venezuela, Cuba, Bolivia, Laos, Corea del Nord i la Unió Soviètica. I qui vulgui discutir que ho faci amb arguments i no amb retòrica buida, collons!


I mentrestant els gilipolles de l'AVUI segueixen parlant de referèndums per perpetuar-se al poder...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada