dijous, 16 d’abril del 2009

Gràcies Santiago!

Santiago Carrillo no és sant de la meva devoció: Ser partícep de la desviació eurocomunista fa que ideològicament estigui lluny de significar cap referent. No obstant, mereix el meu màxim respecte pels fets de Paracuellos.

En aquesta dinàmica lamentable de dir que els dos bàndols van cometre atrocitats per igual, Carrillo és qualificat d'assassí per part d'aquells que per codi genètico-polític sempre tindran les mans tacades de sang. No veig res irregular en les execucions de Paracuellos: Quan provoques una guerra fratricida per mantenir les oligarquies ja saps a què t'exposes. En mig d'una batalla brutal com la de Madrid, què pretenien? que deixessin lliures els presoners perquè poguessin agafar les armes i combatre la voluntat del poble? Eren presoners feixistes, molts d'ells militars que no podien suposar una càrrega pels que lluitaven per un món millor. A l'enemic ni aigua. Els únics errors de Paracuellos van ser no haver-ho fet abans i no haver buscat tots els quintacomlumnistes de Madrid per fotre'ls a la mateixa fossa. Que el país veí accepti els fets de Paracuellos com un crim en comptes d'un exercici de justícia contra aquells que voldrien que el món seguís com a l'Edat Mitjana, mostra quina idea tenen de la democràcia i la memòria històrica.
Que encara us queden dubtes? només mirant aquesta foto i veient quin tipus de gent va a fer homenatges a les "víctimes" queda clar de part de qui estem...

En fi, Per un Paracuellos a cada país, gràcies Santiago! A por ellos como en Paracuellos!

1 comentari: