dijous, 11 de desembre del 2008

Sant Cugat La nuit

Fa un temps va sortir al Sortim (suplement de l'AVUI) un article titulat Sant Cugat del Batec, sobre la nit santcugatenca.
L'article, que podeu trobar en pdf: http://paper.avui.cat/sortim/default.php?date=2007&edition=2007-08-03 (pàgines 36 a 41) conté algunes de les perles més demolidores que he llegit darrerament: Que si Sant Cugat fa putrum-putrum, que hi ha mil llocs on sortir, que la nit mai s'acaba, etc etc.
Començar aquest blog amb desqualificacions potser no és la millor política de màrqueting per atraure les masses i convertir-les en fidels seguidores d'aquest , però el cos m'ho demana: l'única explicació d'aquest article delirant, és que l'autor sigui un indocumentat que no ha trepitjat Sant Cugat en la seva punyetera vida. Realment, tot i la mandra que pugui fer llegir l'article i haver d'anar obrint pdf's, val la pena, de debò.
Especial atenció a la ressenya que fa del Bohèmia.

Bé, per la primera vegada, ja n'hi ha prou.
Salut i peles

1 comentari:

  1. sant cugat per la nit = a putisima merda no ia res i vols veure algo y els fills de puta de la poli ( i ara el mossos) donan pel cul, que es morin tots! y el senyor del bohemia un altre malparit que te una merda de bar i es creu el puto amo que sel foti pel cul el seu bar!!

    ResponElimina