dijous, 8 de gener del 2009

La Polla Records i el Tractat de Versalles. Wagner Rules!

Dir que t'agraden enormement dues coses tan diametralment oposades com Wagner o la Polla Records pot semblar una excentricitat o una vacilada d'algú que vol lligar. En aquest cas és la pura veritat. M'encanta la Polla Records i m'encanten les operes de Wagner. Com diuen en aquella pel·lícula, quan escolto Tannhauser m'entren unes ganes d'envair Polònia...

En tot cas, que ningú discuteixi que Alsàcia i Lorena són Alemanya (fuck da tractat de Versalles) i que els catalans, un cop més, ens vam equivocar donant suport a la primera guerra mundial a un país on condueixen per l'esquerra. Entre uns tarats que prenen té de manera compulsiva i una nació que ha donat al món els volkswagen, Marx o Wagner, no hi ha color.

I sobre la Polla Records, què dir? probablement el millor grup de la història de música politizada. Són uns cracks, i l'Evaristo un rei Mides que converteix en or allò que toca. Després del comiat de la Polla Records, amb 50 anys li fot més canya que mai amb Gatillazo. De grans volem ser com ell.







Aquí van els videos: un temàs de Gatillazo (Evaristo de la Polla) i una molt bona versió de Tannhauser del Von Karajan!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada