dimarts, 27 de gener del 2009

No m'agrada que em fotografiin la titola

El senyor Martorell vol instalar càmeres de videovigilància al centre de Sant Cugat. L'argument: vetllar per la seguretat dels i les ciutadanes.
No m'estranya gens. Aquests burgesots podrits de CiU, com que s'acosten temps de crisi, tenen por que els pobres i els inmigrants els hi robin les caixes fortes de les seves casetes de rics.

Amb aquesta mesura correm molts riscos, com per exemple que ens gravin la titola si algun dia tenim una emergència en mig del carrer a altes hores de la nit i no hi ha res obert (situació típica a Sant Cugat) A més a més, hi ha una curiositat que val la pena comentar, i és que el senyor Martorell treballa en una empresa que fabrica productes de vigilància. M'agradarà veure a qui fan la comanda de les càmeres els pirates de l'ajuntament.


Vull proposar a tots els santcugatencs que per celebrar la primera nit videovigilada a Sant Cugat, surtin de casa equipats amb un bat de beisbol i rebentin totes les càmeres que trobin (els bats de beisbol no serveixen per res més car és un dels esports més avorrits que conec)

En fi, fuck da police i fuck Xavier Martorell!

Els santcugatencs no volem que l'ajuntament ens gravi la titola!collons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada